IniciNoticiesEntitatsES CREA UNA NOVA ENTITAT A TORDERA L’ASSOCIACIÓ DE DONES TORDERENQUES.

ES CREA UNA NOVA ENTITAT A TORDERA L’ASSOCIACIÓ DE DONES TORDERENQUES.

logo dones tordernquesTordera compta des de fa uns dies amb una entitat de nova creació. Es tracta de l’Associació de Dones Torderenques. El seva presidenta, Lorena Jimenez, explica que l’objectiu de l’entitat “és ser un punt de trobada per a totes les dones de Tordera”.

dones 1

El nou col·lectiu té previst organitzar tallers de tai-chi, de ioga, d’ús de noves tecnologies (sobretot pel que fa a usos d’Iphones, tablets, Ipads), entre d’altres iniciatives. També es volen organitzar sortides culturals al teatre i a musicals, per esdevenir, al final, una associació on es puguin compartir inquietuds i alternatives d’oci. Escoltem Lorena Jimenez.

dones 2

Una de les primeres accions que està realitzant l’entitat és la d’escollir el logo que la representi. En aquest sentit ha obert una consulta via facebook.
Totes les dones interessades en participar de la nova entitat poden posar-se en contacte a través del telèfon 686194107, correu electrònic associaciodedonestorderenques@gmail.com o a la seva pàgina de facebook: Associació de Dones Torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES