IniciNoticiesEsportsL’ÚLTIMA JORNADA ESPORTIVA TORDERENCA ENS VA DEIXAR EMPATS I DERROTES

L’ÚLTIMA JORNADA ESPORTIVA TORDERENCA ENS VA DEIXAR EMPATS I DERROTES

tordera bredaL’últim cap de setmana del mes de març va acollir per els primers equips torderencs l’última jornada esportiva abans de les vacances de setmana santa.

El dissabte 28 a les 12:00 va jugar el sènior femení del Club Bàsquet Tordera en el poliesportiu contra el Mataró i el resultat final va ser de 16-85. A les 18:00 va ser el torn per el sènior masculí de la mateixa entitat a la pista del Sant Pol i varen perdre per un 85-70 en aquesta jornada de la tercera catalana masculina. Per acabar la jornada del dissabte, el Club Patí Tordera visitava la pista del Club Hoquei Mataró, el derbi maresmenc de l’OK Lliga. En tot moment, els mataronins varen ser superiors i el marcador final reflexa el que va succeir a la pista. Derrota dels torderencs per un 8-4.

El diumenge, el Club Futbol Tordera també afrontava un duel decisiu per la segona catalana contra el Breda en el seu camp. Després d’encaixar dos gols, abans de la mitja part, els torderencs varen sobreposar-se i van acabar sumant un punt valuós amb el 3-3 final. Els homes entrenats per l’Albert Parés també van jugar els 45 minuts que tenien pendent entre setmana el dijous de la setmana passada al camp del Abadessenc. El líder de la categoria es va acabar imposant per un ajustat 3-1 final. El primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera va suspendre la jornada 24 de la primera catalana femenina contra el Ceset de Girona per el dilluns 20 d’Abril a les 21:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES