IniciNoticiesRegidoriesEN MARXA LA RENOVACIÓ DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC DEL MUNICIPI.

EN MARXA LA RENOVACIÓ DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC DEL MUNICIPI.

IMGP0573Properament començarà la reforma de l’enllumenat públic de Tordera. Finalment s’ha adjudicat la renovació i l’Ajuntament podrà començar a substituir les bombetes actuals per bombetes LED, que són més eficients i permetran un estalvi energètic. Aquesta reforma també inclou la il·luminació de la cascada i les fonts de la Plaça de la Concòrdia, a més d’una millora en la il·luminació de l’església. Escoltem l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde il·luminacio 1

Aquests últims anys ja s’ha anat col·locant material elèctric nou a les urbanitzacions de Ponent, Centre, La Mullera, Àgora Park i Sant Daniel, però queden pendents zones com Fibracolor, Mas Móra i alguns carrers del centre del municipi. L’objectiu d’aquest rènting, doncs, és adequar l’enllumenat exterior, millorar la il·luminació i l’eficiència energètica i contribuir a la prevenció de la contaminació lumínica de les instal·lacions d’enllumenat públic del terme municipal de Tordera. Només quedaran pendents dues urbanitzacions, Can Domènech i Tordera Park, a les quals la millora de l’enllumenat es farà més endavant, amb l’estalvi d’aquests propers anys. S’ha escollit una modalitat de rènting a 7 anys, que es vista amb recel per grups municipals com PP i ERC.

Joan Carles Garcia diu que aquesta millora de l’enllumenat es farà a tot el municipi.

alcalde il·luminacio 2

La renovació de l’enllumenat de Tordera es durà a terme en les pròximes setmanes. L’Alcalde confia que estigui enllestida a l’estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES