IniciNoticiesSocietatLA PARRÒQUIA DE SANT MARIA DE PINEDA ORGANITZA LA FESTA A SANT...

LA PARRÒQUIA DE SANT MARIA DE PINEDA ORGANITZA LA FESTA A SANT PERE DE RIU.

stpereriuLa Parròquia de Santa Maria de Pineda, d’acord amb l’Ajuntament de Tordera, organitza el proper dilluns, 6 d’abril, l’aplec a Sant Pere de Riu. Per a la festa, l’organització ha disposat un “xino-xano” per traslladar tothom qui vulgui participar de l´aplec, de la plaça de les Mèlies de Pineda. A les 12:00h tindrà lloc la Missa i a les 2 del migdia es farà el dinar que tothom s’haurà de portar de casa. Hi ha barbacoes que permeten fer foc i carn a la brasa. A 2/4 de 5 de la tarda actuarà la Cobla Ciutat de les Roses, de Sant Feliu de Llobregat, amb audició de sardanes. A la mitja part es farà la tradicional rifa de les 30 dotzenes d’ous i 6 pernils. Al final es faran les Vespres a l’església de Sant Pere. Mossèn Josep Caselles, rector de la parròquia de Santa Maria de Pineda i rector de la parròquia de Sant Pere de Riu, convida a tothom a assistir a l’aplec.

aplec sant pere de riu

Enguany, d’entre les novetats destacades hi ha l’estrena de la nova font de l’entrada del cementiri i es podrà veure també les obres que s’han fet a l’entrada de la rectoria així com al cementiri on hi ha enterrat el famós dissenyador Manuel Pertegaz.

El servei del “Xino Xano” es gratuït i arriba només fins al peu de la muntanya. Hi haurà aparcament senyalitzat i es pot encendre foc a les barbacoes.

ÚLTIMES NOTÍCIES