IniciNoticiesEducacióLES ESCOLES, LA BIBLIOTECA I RÀDIO TORDERA APOSTEN PER LA LLENGUA ANGLESA...

LES ESCOLES, LA BIBLIOTECA I RÀDIO TORDERA APOSTEN PER LA LLENGUA ANGLESA AMB EL PROGRAMA “ENGLISH DAY”.

english-dayTots els centres educatius de primària i secundària de Tordera i Fogars de la Selva celebren per primera vegada l’English Day. Aquesta activitat, coordinada des del Pla de Formació del Professorat de la Zona (PFZ) del Departament d’Ensenyament pretén fer visible a la comunitat educativa de cada centre el treball d’anglès que es realitza a les aules durant tot el curs. Per això, cada centre, durant aquesta setmana, reserva un espai horari per realitzar activitats on l’anglès esdevé la seva llengua vehicular. A final de curs, es difondran i compartiran les experiències amb la resta de centres de la zona.

Tots els centres, amb aquest afany d’impulsar la llengua anglesa en l’alumnat, participen també en el programa de Ràdio Tordera “Bon dia menuts”, que desprès de setmana santa explicaran les seves experiències.

La Biblioteca de Tordera també s’ha sumat a la iniciativa i ha organitzat el primer Concurs municipal de cartells per celebrar l’English Day amb la participació de tots els centres escolars de Tordera i Fogars de la Selva. Aquest cartells s’exposaran a la sala polivalent de la biblioteca fins al 28 de març i es podran visitar en horari de biblioteca. Sílvia Anfrons, és la directora de l’equipament cultural.

english day 1

Sílvia Anfrons informa que l’escola Serra de Miralles ha estat la guanyadora del concurs.

english day 2

Les activitats que estan preparant són diverses i compten amb la participació de tots els alumnes dels centres i alguns centres públics de primària compten amb la col·laboració dels alumnes de l’IES Lluís Companys amb un bon domini d’aquesta llengua.