IniciNoticiesEsportsTORDERA SERÀ LA SEU DE LA FINAL DE TWIRLING DE LA CATALUNYA...

TORDERA SERÀ LA SEU DE LA FINAL DE TWIRLING DE LA CATALUNYA NORD

final twirling torderaAquest proper diumenge 29 de març dins dels actes vinculats amb la Fira Mercat del Ram de Tordera, el Club Twirling Vila de Tordera conjuntament amb la federació catalana de Twirling organitzen en el pavelló poliesportiu el campionat final de la zona de la Catalunya Nord. Des de les 9:00h del matí fins a les 19:00h de la tarda el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels països catalans acollirà l’esdeveniment. Sara Salinas, entrenadora i membre de l’entitat esportiva ens explica les passes que han seguit per que el nostre municipi tingui la final.

Salinas final 1

Per disputar aquest campionat, els participants s’han hagut de classificar amb una fase anterior disputada fa setmanes enrere. Del club torderenc hi participaran totes les membres. Escoltem Sara Salinas.

Salinas final 2

El Club Twirling Vila de Tordera convida a tots els torderencs/ques que s’apropin en el poliesportiu aquest diumenge, per descobrir aquest esport tant diferent i que necessita una preparació i uns entrenaments força exigents i importants des de fa mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES