IniciNoticiesEsportsAQUEST DILLUNS, LLUÍS CARRERAS, EXJUGADOR DEL FC BARCELONA, VA FER UNA CONFERÈNCIA...

AQUEST DILLUNS, LLUÍS CARRERAS, EXJUGADOR DEL FC BARCELONA, VA FER UNA CONFERÈNCIA AMB EL TÍTOL “ENGANXA’T A L’ESPORT”

11057799_435551206614946_2530067832054083332_nDins de la Setmana de la salut a Tordera, la biblioteca municipal va acollir aquest passat dilluns a la tarda una xerrada a càrrec d’en Lluís Carreras, jugador del FC Barcelona durant els anys 1990-1996, entre d’altres equips de la primera divisió, ex-entrenador del Sabadell a qui va donar l’ascens a la segona divisió ”A” o del Mallorca. La conferència s’adreçava especialment als nens i nenes d’entre 10 i 12 anys que formen part d’algun club esportiu del municipi. De fet, diferents equips torderencs van ser-hi presents i van poder fer-li preguntes i participar de l’activitat. El mateix Carreras, membre de l’Agrupació Barça Jugadors, va compartir, al final de l’acte, les sensacions que havia tingut.

Carreras xerrada 1

Estudis, esport i família, tres termes que segons Lluís Carreras han d’anar relacionats i agafats de la mà i que ell utilitza durant la xerrada per intentar inculcar entre els més joves, i no tan joves, la filosofia, els valors i la importància de les tres paraules.

Carreras xerrada 2

La conferència en alguns moments també va comptar amb el suport audiovisual per tal que els més joves poguessin ser partícips i que fent d’àrbitres en determinades jugades haguessin d’ensenyar una cartolina groga o vermella.

La conclusió a què havien d’arribar era que les decisions pròpies també són importants en determinats moments de la vida. L’acte va omplir tota la sala polivalent de la biblioteca i va comptar amb la presència de la regidora d’esports i joventut de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES