IniciNoticiesEsportsUNA VINTENA DE PERSONES PARTICIPEN EN LA XERRADA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ DEL...

UNA VINTENA DE PERSONES PARTICIPEN EN LA XERRADA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ DEL RUGBI LA TORDERA SOBRE LES PROBLEMÀTIQUES AMB L’ESPORT

foto noti xerradaAquest divendres passat la sala polivalent de la biblioteca municipal va acollir una xerrada sobre les obligacions formals dels clubs esportius i les problemàtiques que aquestes entitats poden tenir. L’acte, organitzat per l’associació del rugbi La Tordera, va anar a càrrec de Xavier Albert Canal, advocat en dret esportiu i va comptar amb la presència de membres d’altres clubs esportius del poble que van tenir l’oportunitat de preguntar i resoldre dubtes. En declaracions a Ràdio Tordera, Canal va explicar quines són les problemàtiques amb què actualment es troben les associacions esportives i alguns dels temes que es van tractar a la trobada.

Canal xerrada

Manel Humet, responsable de l’Associació del rugbi La Tordera i portaveu del Tordera Rugbi Club, valora molt positivament l’organització de l’acte de divendres.

humet xerrada 2

L’acte va tenir una durada d’una hora i mitja i va rebre el suport de l’Ajuntament de Tordera i la biblioteca municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES