IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER ESTUDIAR...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER ESTUDIAR ANGLÈS A L’ESTRANGER.

gloucester1La Regidoria de Joventut, mantenint l’aposta per a la formació en llengua estrangera pels joves, està treballant per ampliar l’oferta del Casal intensiu d’anglès a l’estiu i ja ha obert la convocatòria per les beques d’aprenentatge d’anglès a l’estranger.

D’una banda, tots els joves nascuts entre el 1997 i 1998 interessats en millorar i perfeccionar l’anglès tenen l’oportunitat de fer-ho al Glouchestershire College, prop de Bristol, a través de les beques que s’ofereixen des de la Regidoria de Joventut. Les quatre beques que s’ofereixen aquest any són per a una estada de dues setmanes, durant el mes de juliol, en aquest centre escolar anglès. Prèviament al viatge, els candidats realitzaran un curs intensiu d’anglès a l’ISCCE (Institut Superior per a la Comunicació i la Cultura Europees) de Tordera, entitat coorganitzadora del programa. La tècnica de joventut, Carme López, dóna més detalls sobre les beques.

beques angles 1

Per accedir a la beca cal que l’alumne hagi aprovat amb una qualificació global mínima de 7 o notable l’etapa d’ESO, o bé la mateixa nota global a 1r de Batxillerat, si ja s’ha superat aquest curs. Les sol·licituds s’hauran de presentar per escrit, mitjançant una instància, a l’Ajuntament de Tordera, i hauran d’anar acompanyades de diversa documentació i documents acreditatius. El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el dia 20 de març a les 14:00h, i la llista dels quatre beneficiaris, així com la llista d’espera de 2 possibles beneficiaris més, si es donés el cas, es donarà a conèixer abans del 20 d’abril.

En relació amb aquest tema, el Casal de Joves acull, durant la primera quinzena de març, una exposició sobre Mobilitat Internacional. Escoltem Carme López.

beques angles 2

A la pàgina web www.tordera.cat trobareu tota la documentació i els models de sol·licitud que cal presentar per sol·licitar la beca d’aprenentatge d’anglès a l’estranger. Per qualsevol dubte, també us podeu adreçar al Casal de Joves de Tordera.

Recordem que el proper divendres, 13 de març, a les 6 de la tarda, oferiran una xerrada sobre Mobilitat Internacional i, aprofitant l’ocasió, resoldran dubtes al voltant de la convocatòria de beques.