IniciNoticiesEsportsEL TORDERA RUGBI CLUB ORGANITZA UNA NOVA BOTIFARRADA PER DEMANAR UN CAMP...

EL TORDERA RUGBI CLUB ORGANITZA UNA NOVA BOTIFARRADA PER DEMANAR UN CAMP PROPI PER A LA PRÀCTICA DEL RUGBI

camp rugbiAquest proper dissabte 28 de febrer, l’Associació del Rugbi la Tordera i, en concret, des del Tordera Rugbi Club, organitzen la trobada “Volem un camp” que s’havia de celebrar el passat 29 de novembre, però que per culpa de la pluja es va haver de suspendre. Les activitats començaran a les deu del matí amb una gimcana per als més petits. A les onze, estirada de la corda; a les dotze del matí, la foto de família de l’acte. A les dues del migdia hi haurà la botifarrada i per tancar les activitats, a les quatre tindrà lloc la Jam Session, una activitat musical que diferents instruments i la improvisació són protagonistes. Manel Humet, portaveu del Tordera Rugbi Club, ens recorda el per què organitzen aquesta activitat.

Humet camp

A dos quarts d’una del migdia, hi haurà una demostració i torneig social de Touch. Lluis Rodriguez, l’entrenador de l’Associació ens en dona més detalls.

Rodriguez touch

El parc Prudenci Bertrana acollirà totes les activitats d’aquest dissabte. La botifarrada té un preu de 6€ que inclou la botifarra, patates al caliu, torrades, amanides vi i aigua. El mateix dia és podran comprar els tiquets de l’esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES