IniciNoticiesLA BIBLIOTECA DE TORDERA TANCA EL PROPER 21 DE FEBRER L’EXPOSICIÓ ITINERANT...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA TANCA EL PROPER 21 DE FEBRER L’EXPOSICIÓ ITINERANT “CARMEN AMAYA: ESSÈNCIA, PRESÈNCIA I MITE”.

expo carmen amayaQui o què va ser Carmen Amaya? Totes les persones que vulguin saber de la vida d’aquest talent artístic tenen l’última oportunitat aquest divendres i dissabte. Fins el dia 21 de febrer, es pot visitar a la Biblioteca de Tordera: “Carmen Amaya: Essència, presència i mite”.

L’Institut del Teatre ofereix a la xarxa de biblioteques l’opció de demanar algunes de les seves exposicions, per tal que es puguin veure en diversos municipis. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, explica perquè va demanar poder tenir aquesta dedicada a la Carmen Amaya.

carmen amaya 1

“Carmen Amaya: Essència, presència i mite” és una selecció de fotografies personals i familiars, així com també retrats d’estudi, cartells, programes i fotografies de diverses actuacions, dipositades al centre de documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE). En conjunt, permeten endinsar-se en els aspectes més íntims de la seva personalitat i descobrir algunes de les claus de la seva genialitat. Escoltem Sílvia Anfrons, en un repàs per algunes d’aquestes imatges.

carmen amaya 2

La mostra al voltant de la figura de Carmen Amaya ha estat elaborada pel centre de documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE), amb la col·laboració de l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic de l’Institut del Teatre. Ara es pot visitar a la Biblioteca de Tordera, en l’horari habitual de l’equipament, fins el dia 21 de febrer.