IniciNoticiesEsportsAQUEST CAP DE SETMANA, FUTBOL SALA, SÈNIOR FEMENÍ I FUTBOL A CASA...

AQUEST CAP DE SETMANA, FUTBOL SALA, SÈNIOR FEMENÍ I FUTBOL A CASA

cftorderaAquest proper cap de setmana la jornada esportiva torderenca estarà marcada pels partits que els primers equips juguen a casa. Cal destacar que el partit que havia d’enfrontar el CEEB Tordera contra l’Associació de bàsquet de Premià, en aquesta jornada de la primera catalana femenina, no es jugarà, s’ha ajornat per al dimecres 25 de març a les nou del vespre.

El dissabte, a dos quarts de quatre de la tarda, el primer equip del Futsal Tordera disputarà el seu partit en el pavelló poliesportiu contra els Joves de Vidreres, els segons de la lliga. Els torderencs intentaran trencar la ratxa negativa de dues derrotes consecutives. A les quatre de la tarda, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera juga a la pista del Valldemia de Mataró, amb la necessitat dels punts i d’una victòria que els aniria molt bé moralment. A les nou de la nit serà el torn del Club Patí Tordera dins de la jornada 22 de l’OKLliga. El conjunt, dirigit per en Ramon Benito, després del bon partit contra el Barça, voldrà complicar les opcions al Reus Deportiu. Serà un partit que podreu escoltar en directe amb la TDM.

El diumenge, a dos quarts de cinc, el Club Futbol Tordera torna a jugar en el Municipal d’esports en aquesta jornada de la segona catalana de futbol contra el Vilamalla. Els homes entrenats per l’Albert Parés intentaran aconseguir una victòria que els permetria sortir de la part baixa de la taula. El partit, el podreu seguir en directe amb l’equip de les transmissions del futbol. Tancarà la jornada el sènior femení del CBTordera a tres quarts de set de la tarda, en el Poliesportiu contra el Cardedeu.

ÚLTIMES NOTÍCIES