IniciNoticiesEsportsEL SÈNIOR FEMENÍ DEL CBTORDERA, CEEB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN...

EL SÈNIOR FEMENÍ DEL CBTORDERA, CEEB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN A CASA, AQUEST CAP DE SETMANA

10304703_10205018191525135_9075324421540258696_nAquest proper cap de setmana el primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera, el sènior femení del Club Bàsquet Tordera i el Futsal Tordera són els únics equips torderencs que jugaran els seus partits a casa.

El dissabte, a dos quarts de quatre de la tarda, en el pavelló poliesportiu, el primer equip del Futsal Tordera juga contra els líders de la categoria, el Lloret Esportiu “B”. Els torderencs, molt motivats pel partit, demanen a la gent de Tordera que els ajudi a derrotar els primers de la competició. A les 16:00h de la tarda, el CFTordera juga al camp del Calonge. Serà un partit que podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera des del mateix camp. Els homes entrenats per l’Albert Parés, necessitats de punts, intentaran emportar-se la victòria.

El diumenge es jugaran els dos partits de bàsquet femení en el pavelló de l’avinguda dels Països Catalans. El primer serà a les 12:00h del migdia; el primer equip del CEEB vol retrobar-se amb la victòria en aquesta jornada de la primera catalana femenina de bàsquet contra l’Escola del Carme de Barcelona. A la tarda, serà el torn del sènior femení del CBTordera que tancarà la jornada esportiva contra les noies de Vilassar de Dalt, a partir de tres quarts de set de la tarda.

Per acabar el repàs esportiu torderenc, el Club Esportiu Tordera organitza, diumenge al matí, la sortida amb BTT fins a la muntanya d’Argimon (Riudarenes). Una trobada que té un recorregut de 55km i que es recomana a gent que està acostumada a agafar la bicicleta.