IniciNoticiesMedi ambientENFARINADA AL MONTNEGRE I HORTSAVINYÀ.

ENFARINADA AL MONTNEGRE I HORTSAVINYÀ.

nevada montnegreLes precipitacions de les últimes hores han enfarinat el Montnegre i el Corredor per sobre dels 400 metres. Les volves de neu estant arribant a Hortsavinyà i a l’ urbanització de Roca-Rossa. Aquestes precipitacions van obligar ahir a suspendre les classes a l’escola d’Hortsavinyà durant la tarda. Aquest matí, l’escola ha obert amb normalitat, però no descarten haver de tancar abans d’hora.

Segons el servei meteorològic del Maresme durant la tarda s’ennuvolarà al centre i nord del Maresme. Durant la tarda esperem xàfecs al centre i nord de la comarca que seran de neu per damunt dels 300 metres i en forma de neu granulada a la mateixa costa. Vents febles, força 1 a 3, de component variable girant a Est durant la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de maror. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 6 als 8 graus i mínimes que aniran dels 2 als 5 graus.

Davant la situació de fred i neu, el consell comarcal del Maresme recomana als ajuntaments tenir sal preparada. En aquest sentit, l’ajuntament de Tordera informa que té sal i maquinaria preparada per actuar en cas de necessitat. Ho explicava a Ràdio Tordera l’alcalde accidental i coordinador del govern, Josep Llorens.

previa nevada

La recomanació general és sortir de casa només si és imprescindible i posposar els desplaçaments per carretera per demà o un altre dia si és possible.