IniciNoticiesSalutEL PSICÒLEG ANTONI MATES OFEREIX AVUI UNA CONFERÈNCIA SOBRE COM LES EMOCIONS...

EL PSICÒLEG ANTONI MATES OFEREIX AVUI UNA CONFERÈNCIA SOBRE COM LES EMOCIONS PODEN CONDICIONAR LA VIDA PERSONAL I PROFESSIONAL.

xerradatonimatesLa biblioteca de Tordera ofereix aquest dimarts una conferència adreçada a emprenedors i responsables d’empreses. L’objectiu de la conferència és oferir una visió panoràmica sobre el món de les emocions i com aquestes poden condicionar la vida personal i professional.

Com podem tractar les nostres emocions per ajudar a la gestió i, en definitiva, millorar els resultats obtinguts, és el que tractarà d’explicar-nos Antoni Mates, Llicenciat en Psicologia de les Organitzacions i Màster en Direcció de Persones. Mates és també l’autor del llibre “El secret dels 21” i és la primera d’una trilogia d’obres orientades a abordar les 3 dimensions que caracteritzen l’ésser humà: emocions, relacions i esperit. A la xerrada també es parlarà de l’atur. Mates reconeix que els 45 anys són una edat molt difícil per fer front a aquesta situació.

Antoni Mates

La conferència s’iniciarà a dos quarts de 8 de la tarda i és d’accés gratuït. La xerrada està inclosa dins el cicle “Xocolata per l’ànima”.

ÚLTIMES NOTÍCIES