IniciNoticiesCulturaLA COLLA CASTELLERA DE L’ALT MARESME BUSCA NOUS CASTELLERS. AQUEST PASSAT DISSABTE...

LA COLLA CASTELLERA DE L’ALT MARESME BUSCA NOUS CASTELLERS. AQUEST PASSAT DISSABTE HAN ESTAT PREMIATS EN LA NIT DELS CASTELLS, EN LA PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS BARÒMETRE.

escolacastellersLa Colla Castellera de l’Alt Maresme comença ara al febrer els assajos de cara a la nova temporada. Aquest mes seran oberts a tothom i gratuïts, per tal que qualsevol persona interessada pugui anar a l’assaig i provar-ho, ja sigui a la pinya o pujant al tronc. És el que n’han dit Escola de Castells. És una activitat pensada per descobrir el món casteller i engrescar a nous maresmencs a formar part dels Maduixots. El seu cap de colla, en Marc Ruiz, ha explicat que ara, a principi de temporada, és important fer créixer la colla amb noves incorporacions, provar la gent a posicions diferents i perdre la por. No van curts de cap posició en concret, però esperen ampliar el gruix d’efectius que es vesteixin de color vermell maduixa i alcin castells de set pisos. Hi poden anar infants a partir de 5 o 6 anys a fer d’enxanetes i qualsevol altra persona, sense límit d’edat.

Marc Ruiz

Els assajos oberts i gratuïts es fan tots els dimarts i divendres del mes de febrer, de 8 a 10 del vespre, a l’Escola Sant Jordi de Pineda. Passat aquest termini, els que s’hagin engrescat i vulguin formar part de la colla podran seguir anant als assajos pagant la quota de l’entitat, que són 20€ l’any.

Per altra banda, el passat dissabte Valls va acollir la Nit dels Castells, on els Maduixots van rebre el premi Baròmetre, per haver pujat un pis el passat 2014. Recordem que els Castellers de l’Alt Maresme es van estrenar la primavera passada i en el seu primer any de vida van aconseguir carregar un castell de 7.