IniciNoticiesEsportsELS PRIMERS EQUIPS DE FUTBOL, BÀSQUET I HOQUEI SOBRE PATINS BUSCARAN ELS...

ELS PRIMERS EQUIPS DE FUTBOL, BÀSQUET I HOQUEI SOBRE PATINS BUSCARAN ELS PUNTS A CASA, AQUEST PROPER CAP DE SETMANA

IMG-20141007-WA0002Aquest proper cap de setmana, les instal·lacions esportives municipals acolliran bons partits i enfrontaments decisius,. tot i que fora del municipi també tindrem partits dels quals haurem d’estar pendents.

El dissabte a la tarda, a les 16:00h, el sènior femení del Club Bàsquet Tordera jugarà a la pista del CB Calella, les sisenes de la lliga de la tercera catalana. A les 18:00h de la tarda, el primer equip del Futsal Tordera visitarà la pista del Tossa. Després de dues derrotes consecutives, els torderencs, que són cinquens, voldran trencar la ratxa negativa a la pista dels desens. A la mateixa hora, el primer equip femení del CEEB Tordera de primera catalana disputarà la seva jornada a la pista del Vilassar de Dalt. Les noies de Tordera són les terceres de la seva competició. A les 19:30h en el pavelló de la Concòrdia, el Club Patí Tordera tornarà a tenir una altra oportunitat per retallar distàncies cap a la salvació. Els homes entrenats per en Ramon Benito reben l’Alcoi amb les ganes de retornar la derrota per la mínima que van aconseguir els valencians en la primera volta, amb una remuntada èpica, després que els de Tordera anessin guanyant per un 1-4. Serà un partit que podreu escoltar en directe amb la TDM.

El diumenge a dos quarts de cinc, el Club Futbol Tordera jugarà el seu partit de la segona catalana, a casa, en el Municipal d’esports, contra el Base de Roses. En una lliga molt igualada, la necessitat de punts es fa evident. El matx serà retransmès en directe per Ràdio Tordera. A les 18:00h de la tarda, el sènior masculí del CBTordera tancarà el cap de setmana esportiu a casa contra el CB Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES