IniciNoticiesEsportsNOMÉS EL CEEB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN A CASA AQUEST...

NOMÉS EL CEEB TORDERA I EL FUTSAL TORDERA JUGUEN A CASA AQUEST CAP DE SETMANA

PLa majoria dels primers equips torderencs en aquest tercer cap de setmana del mes de gener juguen els seus partits fora del poble. Però un dels partits que es jugarà a casa serà dels potents per a la seva lliga. Tot seguit us ho expliquem.

El dissabte a dos quarts de quatre de la tarda el primer equip del Futsal Tordera jugarà en el poliesportiu municipal contra el Mont-Ras Esplais en aquesta jornada número tretze de futbol sala. A les 16:00, el Club Futbol Tordera juga al camp del Cassà, l’onzè classificat de la segona catalana de futbol. Els torderencs tenen la pressió de trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives. El partit el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. A dos quarts de sis, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera disputarà el seu partit a la pista del CB Canet. I mitja hora més tard, a les 18:00 de la tarda el Club Patí Tordera jugarà el partit de l’OK Lliga a la pista del Cerceda. Un partit que podreu escoltar en directe amb en Marc Martín des de la mateixa ciutat. El partit de la jornada d’aquest proper cap de setmana és jugarà a Tordera el diumenge a les 12:00 en el pavelló poliesportiu municipal de l’avinguda dels països catalans. La jornada número catorze de la primera catalana femenina de bàsquet, en el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera, li toca enfrontar-se a les segones classificades, el CB Granollers. Recordem que les torderenques són les líders de la lliga.

Per acabar el diumenge, el sènior femení del CBTordera juga contra el Minguella de Badalona a tres quarts de set del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES