IniciNoticiesEducacióL'AJUNTAMENT ASSUMIRÀ LA CONSTRUCCIÓ DE L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES.

L’AJUNTAMENT ASSUMIRÀ LA CONSTRUCCIÓ DE L’ESCOLA SERRA DE MIRALLES.

03498La situació de l’escola Serra de Miralles fa un pas endavant. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i la regidora d’ensenyament Maria Angels Cayro han intensificat recentment les reunions amb la conselleria d’ensenyament per desencallar la situació de l’escola. La manca de pressupost de la Generalitat per a la construcció de noves escoles i la saturació de la secundària a Tordera, obliga a buscar solucions ràpides. L’alcalde, Joan Carles Garcia deia que el més urgent és cobrir les places de secundària i per això han proposat construir la nova escola per fases. Aquesta s’ubicaria al carrer Valencia, on antigament estaven els mòduls de l’escola. En el ple extraordinari d’ahir, el consistori va aprovar que l’ajuntament es faci càrrec de la construcció de l’escola, finançada per la generalitat i altres administracions. Per aquest motiu, s’ha obert un període de licitació per adjudicar les obres de construcció d’una edificació escolar industrialitzada modular. Aquesta edificació es destinarà a les aules de secundària. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

serra miralles 1

Joan Carles Garcia va explicar que ara es licitarà una petit part de les obres, que cobriran una part de secundària.

serra miralles 2

Els serveis tècnics municipals seran els encarregat d’elaborar el projecte definitiu de l’escola, que s’anirà construint en els propers anys.

Respecte el finançament, L’alcalde va explicar que l’ajuntament i la generalitat han de signar properament un conveni que faci realitat la viabilitat econòmica del projecte.

serra miralles 3

Els partits polítics a l’oposició, van expressar el seu suport a la proposta presentada. Escoltem Xavier Martin del PP, Xavier Pla d’ERC i Josep Romaguera del PSC.

serra miralles 4

Tant ERC i PSC, van lamentar la falta d’informació aportada per CiU en aquest tema. Els grups a l’oposició van expressar  que es tracta d’un pedaç i que cal continuar treballant amb el centre actual i el projecte de futura escola.

Tot apunta que l’obra no estarà acabada l’octubre d’aquest any, i per tant, el govern municipal  haurà de buscar una ubicació provisional, fins que acabin les obres.

ÚLTIMES NOTÍCIES