IniciNoticiesSocietatELS MOSSOS DETENEN UNA VINTENA DE PERSONES EN UNA OPERACIÓ CONTRA LA...

ELS MOSSOS DETENEN UNA VINTENA DE PERSONES EN UNA OPERACIÓ CONTRA LA FALSIFICACIÓ DE DINERS. A TORDERA S’HAN REALITZAT DIVERSOS REGISTRES.

03887Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a unes 20 persones en localitats de tot Catalunya en una operació contra una xarxa presumptament dedicada a la falsificació de diners. Des de primera hora del matí agents de la policia de la Generalitat han protagonitzat un total de 10 registres en les províncies de Barcelona i Girona, segons ha confirmat a Ràdio Tordera un portaveu dels Mossos .

Un dels registres s’ha realitzat a Tordera, on agents uniformats i de paisà han registrat durant més de dues hores un local situat al carrer Aragó el qual hauria utilitzat la xarxa per falsificar moneda o bé amagar material. Segons han explicat testimonis de l’operatiu , els agents han centrat les indagacions en un garatge, on han forçat la porta a la recerca d’evidències sense que es coneguin els resultats de l’operatiu .

El cas es troba sota secret de sumari per ordre del jutge tot i que fonts policials han assenyalat que no es preveu realitzar més detencions al llarg del dia.