IniciNoticiesEntitatsCREU ROJA COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES PER A MÉS...

CREU ROJA COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES PER A MÉS DE 30.000 NENS CATALANS.

campanya_joguines_creuroja2014Joguines noves, no sexistes ni bèl·liques, i primordialment, que convidin a compartir. Amb aquesta premissa, la Creu Roja Joventut engega de nou, després de 22 anys, la campanya de recollida de joguines per aquest Nadal. Durant tot aquest mes de desembre, i fins el 2 de gener, en més de 447 municipis catalans i gràcies a la tasca de 1.500 persones voluntàries, els locals de Creu Roja esperen recollir fins a 80.000 joguines, que aniran a parar en mans de 30.000 infants si es compleixen els reptes de l’entitat. Si fos així, s’arribaria a 2.500 infants més que l’any passat.

L’entitat ha presentat la campanya per animar a la ciutadania a participar de l’acció. Amb l’eslògan “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets” vol conscienciar a la població que la joguina en sí no és important sinó que ho és complir el dret dels infants al joc i a la joguina com element per desenvolupar-se i créixer, tal i com ho estableix la convenció dels drets del a infància que enguany fa 25 anys. Així ho ha explicat Iolanda Gargallo, directora de Creu Roja Joventut a Catalunya, que ha volgut recalcar que l’entitat ”aposta per aquest dret”.

campanya joguines 1

Josep Marquès, president de Creu Roja a Catalunya, destaca que la campanya ajuda a la dignificació de les famílies i la mainada amb una situació més dura.

campanya joguines 2

A Tordera, les joguines es poden portar al local de l’entitat al carrer Canigó, 26.