IniciNoticiesEsportsDIVENDRES ES PRESENTA A TORDERA EL DOCUMENTAL “MEDITRIRRANI SOLIDARI” PROTAGONITZAT PEL TORDERENC...

DIVENDRES ES PRESENTA A TORDERA EL DOCUMENTAL “MEDITRIRRANI SOLIDARI” PROTAGONITZAT PEL TORDERENC ALBERT TORRENT

meditrirrani bibliotecaLa Biblioteca de Tordera serà l’escenari, aquest divendres, de la presentació del documental “MediTRirrani Solidari”. Aquest reportatge ja es va presentar el març d’aquest any a la sala de plens de Blanes, amb molt bona acollida. En aquest acte, s’explicarà i es visualitzarà la vivència viscuda pel grup de joves socialment desafavorits o amb risc d’exclusió social que participen a diferents programes d’AD Iniciatives Socials (www.adgirona.org), i que van formar part de l’equip de tècnic i de suport al torderenc Albert Torrent, en el repte de recórrer la Costa Brava de forma innovadora: unint Blanes amb Portbou, nedant, pedalant  i corrent, el passat 5 d’octubre del 2013. Torrent es mostra satisfet de poder compartir l’experiència amb la gent de Tordera.

Torrent presentacio Tordera

L’acte serà a les set de la tarda a la biblioteca municipal i comptarà també amb la presència del lloretenc, Àngel Mullera, atleta català olímpic especialitzat en la prova dels 3000 metres obstacles. Una activitat organitzada pel projecte de la “MediTRIrrani”, amb el suport del Club Esportiu Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES