IniciNoticiesEsportsNOMÉS EL CLUB PATÍ TORDERA JUGARÀ AQUEST PROPER CAP DE SETMANA ...

NOMÉS EL CLUB PATÍ TORDERA JUGARÀ AQUEST PROPER CAP DE SETMANA ESPORTIU MARCAT PER EL PONT DE LA PURÍSSIMA

hoqueiLa majoria dels primers equips torderencs no disputaran competició per el descans del pont de la puríssima en aquest primer cap de setmana de desembre. El CPTordera és l’única excepció en aquesta jornada número dotze de l’OK Lliga. Els torderencs que venen d’empatar contra el Mataró a casa, intentaran aprofitar el dolent inici del Moritz Vendrell. Un conjunt que ha perdut efectius importants i que no s’està acabant de trobar còmode a la lliga en comparació amb anteriors anys. De fet els de vendrell ocupen una posició més que els de Tordera amb quatre punts de diferencia. El partit és disputarà a les vuit del vespre i el podreu escoltar en directe amb Ràdio Tordera i la TDM amb en Marc Martín i en Bernat Camps des de la mateixa pista.

Per aquest proper dissabte el Grup Excursionista Miralles també organitza la XX Marxa Popular darrere del pavelló poliesportiu. La sortida serà a les vuit del matí amb un preu d’inscripció de 8 euros adults i 4,5 euros fins als 12 anys que inclou un obsequi per a cada participant i que serviran per finançar les despeses de la marxa. Amb dos itineraris un de 12km apte per a tothom i un altre de gairebé 22 m amb més dificultat  i amb diferents desnivells durant el recorregut.

I el dilluns 8 de desembre hi haurà la jornada formativa i esportiva en el pavelló poliesportiu del Club Bàsquet Tordera i el Futsal Tordera amb un curs d’auxiliars de taula i partits entre entrenadors de les dues entitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES