IniciNoticiesCulturaLES 5 PARTICIPANTS A LA RESIDÈNCIA ARTÍSTICA 2014 DE LA MASIA MAS...

LES 5 PARTICIPANTS A LA RESIDÈNCIA ARTÍSTICA 2014 DE LA MASIA MAS PANELLA JA FA SETMANES QUE TREBALLEN EN ELS SEUS PROJECTES AL VOLTANT DE LA TEMÀTICA DE LA CIUTAT SUBTERRÀNIA.

MAS PANELLAFins al mes de desembre està en marxa a Tordera la segona residència artística a la masia de Mas Panella, organitzada per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Durant els dos mesos que dura l’estada, els participants (enguany 5 noies) han de dissenyar un projecte artístic al voltant de la temàtica de la ciutat subterrània, entesa en un sentit ampli i en el camp simbòlic. Un cop finalitzi aquest temps, l’objectiu és projectar l’exposició col·lectiva dels treballs i, si s’escau, iniciar una itinerància per diferents espais expositius.

Ja fa tres setmanes que les noies de la residència artística d’enguany treballen en els seus projectes. Tres d’elles, la Nicol Melo de Rio de Janeiro (Brasil), la Sara Castillo de Castelló (País Valencià) i la Gabriela Galvan de Ciutat de Mèxic (Mèxic), en declaracions a Ràdio Tordera, ens expliquen els seus projectes artístics. Escoltem-les.

residents mas panella 1

Les 5 participants de la segona residència artística de Mas Panella dediquen pràcticament tot el dia a treballar en els seus projectes. La convivència entre elles és bona i poder intercanviar opinions les ajuda a l’hora de millorar en els seus treballs individuals. A més, la zona rural on està ubicada la masia torderenca asseguren que és idònia per al desenvolupament de projectes artístics com aquest. La Nicol, la Sara i la Gabriela ens detallen els motius pels quals van decidir participar en aquesta residència.

residents mas panella 2

Mas Panella és una masia ubicada en un entorn natural i pensada com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística, vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic. Per més informació es pot consultar el web www.teatreclave.cat .