IniciNoticiesEsportsNOMÉS EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CLUB BÀSQUET TORDERA I EL PRIMER EQUIP...

NOMÉS EL SÈNIOR MASCULÍ DEL CLUB BÀSQUET TORDERA I EL PRIMER EQUIP DEL FUTSAL TORDERA JUGUEN A CASA AQUESTA JORNADA

presentacio basquetAquest proper cap de setmana, la majoria dels primers equips torderencs es desplacen fora del municipi per disputar les seves jornades. Només el sènior masculí del club bàsquet Tordera de tercera catalana i el primer equip del Futsal Tordera juguen a casa i el diumenge en el pavelló poliesportiu.

Iniciarà la jornada esportiva torderenca, el sènior femení del CBTordera que jugarà a la pista de la UE Mataró “B”, dissabte a dos quarts de sis de la tarda. Les torderenques van aconseguir la primera victòria de la temporada la setmana passada i volen mantenir la ratxa per a aquest partit. A les set de la tarda, el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera de primera catalana femenina jugarà a la pista del CESET de Girona. Les de Tordera són terceres de la seva lliga. A dos quarts de vuit del vespre jugarà el seu partit el Club Patí Tordera, a la pista del Noia Freixenet, en la jornada número deu de l’OKLliga. Els torderencs, que van guanyar els partits d’anada i de tornada la temporada passada, no es troben ni molt menys en la seva millor línia, però voldran recuperar sensacions i lluitaran per plantar cara. De cara a diumenge, la jornada començarà a les tres de la tarda  al pavelló poliesportiu. El primer equip del Futsal Tordera jugarà contra la penya Barcelonista Montgrí, jornada número vuit de la primera territorial grup C. Els locals ocupen la quarta posició de la taula; estan duent a terme una molt bona temporada.

A les quatre de la tarda, el Club Futbol Tordera juga el seu partit de  segona catalana contra el Camprodon. Un camp complicat i de molta dificultat, on els jugadors, entrenats per Albert Parés, vénen de guanyar els líders.  Per acabar el cap de setmana, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera de tercera catalana jugarà a casa contra el Bàsquet Sant Pol 07, a tres quarts de set de la tarda, en el pavelló poliesportiu municipal .

ÚLTIMES NOTÍCIES