IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOU, FINS EL 15 DE DESEMBRE,...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOU, FINS EL 15 DE DESEMBRE, LA CAMPANYA 5X5=25, EN COMMEMORACIÓ DELS 25 ANYS DE L’AGRUPACIÓ.

cartell finalL’Associació de Comerciants de Tordera Centre promou, aquests dies, la campanya 5×5=25, en commemoració dels 25 anys de l’agrupació. Van començar l’any amb un sopar popular que va ser un èxit de participació i al llarg del 2014 han anat fent diverses activitats. Ara, el tanquen amb aquesta campanya. El president dels Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, ens explica el funcionament.

campanya 25 borrell 1

Per canviar els 5 tiquets per un val o un lot de Nadal s’haurà d’anar al local de l’Associació, situat al carrer Sant Ramón, 13. Josep Borrell diu que l’acollida dels primers dies ha sigut bona.

campanya 25 borrell 2

La campanya 5×5=25 ha començat aquest passat dissabte, 15 de novembre, i s’allargarà durant un mes, fins al proper 15 de desembre. Un cop finalitzi aquesta campanya dels 25 anys, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre posarà en marxa la campanya tradicional de Nadal amb diverses activitats.