IniciNoticiesEsportsNOMÉS EL FUTSAL TORDERA JUGA A CASA, EN AQUESTA JORNADA ESPORTIVA

NOMÉS EL FUTSAL TORDERA JUGA A CASA, EN AQUESTA JORNADA ESPORTIVA

10304703_10205018191525135_9075324421540258696_nTots els primers equips esportius torderencs buscaran els punts fora de casa en aquesta jornada marcada per la visita del Club Patí Tordera a la Corunya i el partit del Club Futbol Tordera al camp del Torroella diumenge a  la tarda. Els primers a jugar seran el Futsal Tordera, els únics que ho fan  a casa, aquesta setmana. Els torderencs, en aquesta jornada número 6 de la seva lliga, disputaran el seu partit contra el Club Guíxols Futsal, a dos quarts 4 de la tarda al pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

El dissabte, a dos quarts de 6, juga el sènior femení al camp del Bàsquet Neus en jornada de la tercera catalana femenina. Les noies torderenques juguen contra les líders. A la mateixa hora jugarà l’altre primer equip del Club Bàsquet Tordera, el sènior masculí, al camp del Boet Mataró. El mateix dissabte a les 19:00h serà el torn per al  Club Patí Tordera en aquesta vuitena jornada  de l’OKLliga.  Els homes entrenats per en Ramon Benito viatgen cap a la Corunya a la pista dels segons de la taula de classificació, el Coinasa Liceo. El matx, el podreu escoltar en directe per la TDM amb en Marc Martín desplaçat a la mateixa ciutat.

Per acabar la jornada esportiva del cap de setmana, el diumenge 9 de novembre,  pel matí jugarà el seu partit de primera catalana el CEEB contra el Roser de Barcelona a dos quarts d’una del migdia. I el primer equip del Club Futbol Tordera visitarà el camp del Torroella a dos quarts de 5 de la tarda; partit que també podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera.

Recordem que en Carles Llinàs, el pilot torderenc de ral·li de l’equip KTR, lluitarà pel seu tercer títol del campionat de Catalunya de Terra. L’última hora la podreu sentir i conèixer a través també de la ràdio i les xarxes socials el dissabte a la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES