IniciNoticiesEntitatsL'ANC DE TORDERA FA UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EL 9-N

L’ANC DE TORDERA FA UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EL 9-N

convocatsL’Assemblea Nacional Catalana, ha insistit que el 9-N es votarà tot i la suspensió del TC. A través d’un correu electrònic enviat als membres i voluntaris de les entitats han assegurat que el que està en joc és “la democràcia” i que és “imprescindible” que “tothom vagi a votar”. No amaguen que fer del 9-N un èxit és un repte “titànic” i en les circumstàncies actuals tenen dubtes “seriosos” que es pugui assolir una xifra de participació “suficient”. Per això reclamen “un darrer esforç” perquè hi hagi cues de votants “quilomètriques” a “les portades de la premsa internacional”. El portaveu de l’ANC a Tordera, Angel Vallicrosa ha dit que l’ANC estan convençuts que votarem i fa una crida a tots els ciutadans que defensin el dret a decidir com a un exercici plenament democràtic.

anc 1

Vallicrosa recorda que a Tordera es podrà votar a l’institut Lluis Companys. ANC també muntarà unes meses on els ciutadans podran signar una denuncia contra el govern espanyol.

anc 2

D’altra Banda, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han difós el vídeo “Votaré per tu” en el marc de la campanya “Ara és l’hora”. L’objectiu d’aquest nou espot és fomentar la participació de cara al 9-N. Una vintena de figures del món de la cultura i de la política participen en l’anunci mostrant imatges de personalitats que ja no hi són, però que van lluitar en favor de la democràcia i de la catalanitat.