IniciNoticiesEsportsEL MEMBRE DEL CLUB ESPORTIU TORDERA ALBERT TORRENT SURT COM A IMATGE...

EL MEMBRE DEL CLUB ESPORTIU TORDERA ALBERT TORRENT SURT COM A IMATGE DE PORTADA EN UNA REVISTA ITALIANA “CORRERE” D’ESPORT

1507961_726918857382690_2393698608672288919_nLa portada de l’edició d’aquest mes de novembre de la revista italiana ”Correre” té com a imatge principal un membre del Club Esportiu Tordera. L’esportista Albert Torrent és el model de la primera pàgina de la publicació de tirada estatal a Itàlia i hi surt corrent, amb roba de córrer. Ell mateix ens explica com va saber  que sortia a la revista.

Torrent portada 1

L’Albert ens assegura que no és la primera vegada que surt com a model a la regió italiana. De fet, la marca el va avisar setmanes enrere que també figurava en un cartell gegant en un aparador d’una botiga de roba a la ciutat de Roma. Per altra banda, Torrent segueix treballant amb el projecte de la “meditrirrani”, escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera.

Torrent meditrirrani 2

Durant aquestes tres properes setmanes, l’esportista nascut a Tordera es desplaçarà fins a Lanzarote per començar a entrenar-se per a l’Ironman, on ell participarà i que es disputarà el mes maig de l’any que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES