IniciNoticiesEsportsEL PILOT TORDERENC CARLES LLINÀS LLUITARÀ PEL SEU TERCER TÍTOL DEL CAMPIONAT...

EL PILOT TORDERENC CARLES LLINÀS LLUITARÀ PEL SEU TERCER TÍTOL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TERRA, AQUEST CAP DE SETMANA.

Foto: Amador Garcia
Foto: Amador Garcia

Aquest dissabte, 8 de novembre, es disputarà el 2n Ral·li de terra Torrefeta i Florejacs, setena prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis i també puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra. Dins d’aquesta prova, el torderenc Carles Llinàs intentarà aconseguir el seu tercer títol de terra del  seu palmarès. Ell mateix ens ha explicat les opcions que té per guanyar-lo.

Llinas opcions 1

En Carles corre amb el seu copilot, en Kiko Torra, i forma l’equip KTR que competeix amb el Mitsubishi Lancer Evo X pel Campionat de Catalunya absolut de terra i asfalt. El mateix pilot ens comenta els accidents i inconvenients que ha patit aquesta temporada.

Llinas temporada errors 2

No només té l’opció d’aconseguir el Campionat de terra; també té alguna que altra remota opció per al Campionat de Catalunya d’asfalt, però ja és més complicada. En Llinàs no estarà sol per aquesta cita.

Llinas acompanyants 3

El dissabte a la tarda ja es coneixerà si tornem a tenir un pilot de ral·li de Tordera campió de Catalunya amb la modalitat de terra. El diumenge des del Show Dels Esports, en farem valoració amb el pilot.

ÚLTIMES NOTÍCIES