IniciNoticiesSalutLES FARMÀCIES DE TORDERA S’ADHEREIXEN A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA “L’ARBRE DELS PETITS...

LES FARMÀCIES DE TORDERA S’ADHEREIXEN A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA “L’ARBRE DELS PETITS VALENTS”

arbrevidaLes farmàcies de Tordera s’han adherit a la campanya solidària “L’Arbre dels Petits Valents”, una iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya. L’objectiu és aconseguir, a través de la venda de petites capsetes de caramels, els 600.000 euros que falten per construir un nou Hospital de Dia a Sant Joan de Déu. Les farmàcies venen les capsetes al preu de 2,5€ i pengen uns cartells per fer-ne difusió. Ho ha explicat la secretària del col·legi de farmacèutics de Catalunya, Pilar Gascon.

arbre de la vida 1

La directora de planificació de l’hospital Sant Joan De Deu, Maria Josep Planas destaca la participació de les farmàcies catalanes en aquesta campanya.

arbre de la vida 2

L’Hospital de Dia és un espai específic on l’infant o adolescent pot rebre tractament sense separar-se del seu entorn familiar i sense quedar-s’hi a dormir. S’utilitzen durant tractaments de quimioteràpia, però també per a d’altres malalties no oncològiques. Més informació:  www.petitsvalents.org

ÚLTIMES NOTÍCIES