IniciNoticiesCulturaL’ACR PERE COT I EL CFTORDERA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA DEL CENTENARI...

L’ACR PERE COT I EL CFTORDERA REPRESENTEN AMB ÈXIT L’OBRA DEL CENTENARI “CENT I ANAR-HI”

obra cftorderaUnes 300 persones han assistit aquest cap de setmana en les dues representacions de l’Associació cultural i recreativa Pere Cot i el Club Futbol Tordera en motiu de la commemoració del centenari del club. “Cent i anar-hi”, estava escrita per un dels entrenadors de l’entitat esportiva, en Josep Clapés. Ell mateix en declaracions a Ràdio Tordera al finalitzar l’actuació del diumenge, feia valoració del cap de setmana.

Clapes valoracio 1

L’obra dividida en quatre actes, va repassar diverses èpoques del club, des de la recreació de l’inici del futbol en el nostre municipi, la primera fotografía del primer equip amb l’equipació blanca, passant per la preparació de l’actuació de l’Antaviana en el dia de l’inauguració del camp municipal, entre d’altres escenes. Aleix Valls i Beiron Roman jugadors convertits en actors ens expliquen la seva experiència.

Valls Roman actors 2

El president de l’Associació Pere Cot Juanjo Martín també va mostrar la seva satisfacció per els resultat de la representació.

Martin valoracio ACR 3

Amb l’obra teatral, el CFTordera tanca la celebració de l’aniversari, que va començar al mes de gener passat amb la presentació de l’equipació especial de la temporada, passant per l’edició d’un DVD recollint la història del Club, un dinar de celebració dels 100 anys o el pregó de la Festa Major, entre moltes d’altres iniciatives lúdiques  i socials.