IniciNoticiesComerçL’AMPLIACIÓ DE L’ESPAI DEL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN VERDALET I LA MILLORA...

L’AMPLIACIÓ DE L’ESPAI DEL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN VERDALET I LA MILLORA DE LA ZONA DE CAN PAYAS, PRINCIPALS ACTUACIONS PER POTENCIAR EL SECTOR INDUSTRIAL A TORDERA.

verdaletEn la conferència que va oferir l’Alcalde la setmana passada per parlar del present i futur de Tordera, preguntat per un empresari local sobre el sector industrial al municipi, Joan Carles Garcia va explicar que s’estan preparant diverses actuacions per millorar el polígon industrial de Can Verdalet: la instal·lació de fibra òptica i l’ampliació de l’espai del polígon per la demanda de petits tallers. Escoltem-lo.

industria alcalde 1

Una altra zona del municipi que l’Ajuntament ha pensat potenciar és la de Can Payas. Així ho explicava Joan Carles Garcia.

industria alcalde 2

Recordem que ja fa unes setmanes que estan en marxa les obres d’ampliació i millora de la carretera BV-5121, que precisament uneix el nucli de Tordera amb el veïnat de Sant Pere i el polígon industrial de Can Verdalet. L’actuació ha de servir per convertir el vial en un espai més accessible i segur per a tots.

ÚLTIMES NOTÍCIES