IniciNoticiesSocietatL’OFICINA CENTRAL DE MASSIMO DUTTI A TORDERA QUEDA FINALISTA DEL FESTIVAL MUNDIAL...

L’OFICINA CENTRAL DE MASSIMO DUTTI A TORDERA QUEDA FINALISTA DEL FESTIVAL MUNDIAL D’ARQUICTETURA.

29-0065L’oficina central de Massimo Dutti, ubicada a Tordera és un dels candidats a guanyar el premi al millor edifici de l’any ja construït o en fase de realització que es concedeix al Festival Mundial d’Arquitectura. El festival, que celebra la seva tercera edició a Singapur, després de quatre anys a Barcelona, ha rebut projectes de més de 50 països.

Entre els edificis que es presenten al concurs hi ha obres de reconeguts arquitectes com Zaha Adid, Forsters & Partners, Farrells o Aedas que competeixen en categories com paisatgisme, edificis religiosos, d’oci, museus, centres d’esport o viles. A més, en aquesta edició, s’han afegit dues noves categories per premiar l’ús creatiu del color i dels materials, com la fusta.

Dos projectes espanyols han estat seleccionats en les categories d’oficines i edificis religiosos. Es tracta de les oficines centrals de Massimo Dutti a Tordera, obra dels arquitectes Battle & Roig, i l’església de l’Ascensió del Senyor a Sevilla, de l’estudi d’arquitectura AGI. El veredicte del jurat en els diferents categories és coneixerà aquest divendres, 3 d’octubre.