IniciNoticiesPolíticaJOSEP ROMAGUERA DEIXARÀ LA PRIMERA LÍNIA POLÍTICA DESPRÉS DE 18 ANYS A...

JOSEP ROMAGUERA DEIXARÀ LA PRIMERA LÍNIA POLÍTICA DESPRÉS DE 18 ANYS A L’AJUNTAMENT.

03536Com ja informàvem aquest estiu, Rafa Delgado serà el cap de llista del PSC de Tordera per les properes eleccions municipals. L’assemblea local del Partit Socialista de Catalunya a Tordera va escollir Rafa Delgado com a alcaldable de l’agrupació pels comicis del 2015. D’aquesta manera, Delgado agafarà el relleu de  Josep Romaguera, que havia encapçalat la llista socialista en els comicis de 2007 i 2011. En declaracions a Ràdio Tordera, Romaguera detalla els motius que el porten a deixar la primera línia política.

romaguera 1

Josep Romaguera es mostra content amb la feina realitzada durant aquest anys. Segons diu, el seu únic objectiu ha estat fer un poble millor.

romaguera 2

El regidor creu que el nou candidat del PSC està totalment capacitat per tirar endavant el projecte socialista a Tordera.

romaguera 3

Fins el moment, Rafa Delgado formava part de l’executiva local de l’agrupació. Amb aquesta elecció, el PSC de Tordera vol iniciar una nova etapa, amb l’objectiu de millorar resultats en les properes eleccions municipals.