IniciNoticiesEsportsJESÚS SALTÓ DEIXA LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CBTORDERA PER UN CANVI D’AIRES

JESÚS SALTÓ DEIXA LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CBTORDERA PER UN CANVI D’AIRES

252568_223645870998099_6901930_nA principis de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada, Jesús Saltó director tècnic del CBTordera,  anunciava a través de les xarxes socials que no seguiria en el càrrec. Feia quatre temporades que estava al capdavant de la direcció tècnica del club, compartint i dirigint a la vegada algun equip de l’entitat com el cas del primer equip femení. Saltó amb l’entrevista que es podrà escoltar completa avui mateix dins l’edició diària del Show Dels Esports, explica quins són els motius que el van conduir a presentar la seva dimissió el passat 29 d’agost.

Salto dimissio 1

Des dels quinze anys, ha format part de diferents clubs del bàsquet català com entrenador i jugador. De l’etapa torderenca recorda bons moments, no té cap queixa i agraeix les possibilitats que li han facilitat d’obrir-se en el camp del bàsquet dins del municipi. Jesús Saltó valora com veu actualment el CBTordera.

Salto dimissio 2

Creu que no hi hagut diàleg amb la divisió dels clubs i que no acabarà en bon port. Ell prefereix i recomana que hi hagi més unió amb les entitats esportives. El president del CBTordera Lluís Mota va agrair per la ràdio la tasca de l’exdirector tècnic.

Salto dimissio 3

Jordi Rodenas entrenador del primer equip del sènior masculí, des del passat mes de setembre és el nou coordinador del CBTordera.  Recordem que aquest proper diumenge a les 16:00 hi haurà la presentació dels equips de l’entitat per aquesta temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES