IniciNoticiesEsportsLA PATINADORA NÀDIA ALSINET DE LA SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC DEL CPTORDERA...

LA PATINADORA NÀDIA ALSINET DE LA SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC DEL CPTORDERA PARTICIPARÀ AL CAMPIONAT DEL MÓN REUS 2014

IMG-20140930-WA0000La secció de patinatge artístic del CPTordera torna a estar de celebració un cop més. En aquest cas, no per un resultat positiu, una victòria o una bona exhibició, sinó per l’oportunitat que ha rebut la patinadora de l’entitat Nàdia Alsinet, de poder participar en el campionat del món de patinatge. Enguany el mundial es celebrarà a Catalunya en concret, a Reus. Ella ja es troba concentrada amb l’equip espanyol, des de aquest cap de setmana. En declaracions al Show Dels Esports, Alsinet ens explica el procés que ha tingut que recórrer per classificar-se en el campionat.

Alsinet 1

El seu poble natal és l’Atmetlla del Vallès i la seva mare és entrenadora dins de la secció torderenca. La Nàdia ens explica com varen ser els seus inicis en el món dels patins.

Alsinet 2

El seu objectiu és poder quedar entre les 10 primeres ja que el nivell de la competició serà elevat,  per el fet de que sigui un mundial europeu i el nombre de països participants és major. El debut per la Nàdia serà demà dimecres que haurà de fer l’obligatori i dijous farà un programa curt d’un ball on dependrà de si queda entre les 10 primeres per tenir l’oportunitat de fer dissabte el programa llarg.

ÚLTIMES NOTÍCIES