IniciGeneralAQUEST PROPER DISSABTE EL CEM TORDERA CELEBRA EL SEU 7È ANIVERSARI

AQUEST PROPER DISSABTE EL CEM TORDERA CELEBRA EL SEU 7È ANIVERSARI

cache_2415578316El Centre Esportiu Municipal de Tordera celebrarà aquest proper cap de setmana el seu 7è aniversari. Des de el 2007 que el nostre municipi, compta amb les seves instal·lacions que estan gestionades per l’empresa Accura. Piscina coberta, sala de gimnàs, pistes de pàdel o altres serveis són els que és poden trobar en el centre. La seva directora, Rosa Gallardo, ens explica amb quina situació es troben actualment

Gallardo 1

El dia central de la celebració serà el dissabte, les activitats començaran a les 9:00 del matí amb un torneig femení americà de pàdel al preu de 6€, i a les 11:00 hi haurà una cursa de bicicletes infantil i festa d’infables per a nens de 4 a 12 anys. L’activitat estrella del matí serà la I cursa salvatge del CEM a les del 10:00 al parc Prudenci Bertrana. Les inscripcions encara es troben obertes,  per a majors de 16 anys fins avui, al preu del 6€ per els que volen la samarreta. En cas de que no es vulgui l’activitat serà gratuïta. Gallardo ens explica d’on sorgeix l’idea i els requisits de cursa.

Gallardo 2

Per la tarda les activitats seguiran amb un torneig americà de pàdel masculí a les 16:00. A les 17:30 màster de zumba, zumba step i zumba chair, amb places disponibles encara per inscriure’s. A les 18:00 màster de cycling que ja està complerta o a les 20:30 concurs de mojitos.. Per acabar la jornada a les 21:30 sopar a la fresca i ball al nou Café del centre. El Centre Esportiu Municipal es troba ubicat al C/ de l’amistat s/n de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES