IniciGeneralUN CONCERT DE L’ ESCOLANIA DE MONTSERRAT, EL MONÒLEG DE BERTO ROMERO...

UN CONCERT DE L’ ESCOLANIA DE MONTSERRAT, EL MONÒLEG DE BERTO ROMERO I EL REFORÇ DEL CICLE FAMILIAR PRINCIPALS APOSTES DE LA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ QUE COMENÇA AQUEST CAP DE SETMANA.

Teatre_ClaveLa programació del Teatre Clavé per al darrer quadrimestre de 2014 s’enceta aquest divendres amb el Cicle bé + bo i l’espectacle Batecs de corda (26 de setembre), una proposta d’essència oriental que combina la música d’un violoncel i un hang amb la dansa Butoh d’origen japonès de l’Anika Burton. Tot plegat, mentre el públic degusta un assortiment de productes fumats maridats amb vi i cava, en un acte patrocinat per El Tall + Porcus.

Com a elements més destacats, la programació inclou un monòleg del mediàtic Berto Romero (17 d’octubre) i un concert de l’Escolania de Montserrat (28 de novembre), en una de les poques actuacions que la formació duu a terme en equipaments teatrals de Catalunya. La programació es clourà amb el tradicional Concert de Sant Esteve (26 de desembre).

La programació per al darrer quadrimestre de 2014 reforça el cicle familiar amb la inclusió de més propostes adreçades al públic infantil i de tots els gèneres: música amb en Pep López i l’espectacle Per terra de dracs (4 d’octubre); circ-teatre amb Mobil (18 d’octubre) de la companyia La Güasa; cinema amb El vent s’aixeca (26 d’octubre), la darrera pel·lícula del director japonès Hayao Miyazaki; i teatre amb Munt de munts (29 de novembre) d’Hirondela Teatre.

El reforç del Cicle familiar s’arrodoneix amb la participació per segon any consecutiu a El més petit de tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits. Al Teatre Clavé, en el marc del festival, es programaran dos espectacles: Édredon (8 de novembre), de la companyia quebequesa Les incomplètes; i Planeta KA (22 de novembre), un espectacle participatiu d’Imaginart. El Teatre Clavé és un dels 10 equipaments que participen en la desena edició del festival, que se celebrarà durant el  mes de novembre. El director del teatre Clavé, Josep Navarro ens detalla algunes actuacions.

navarro nova programacio

Les entrades per a tots els espectacles inclosos a la programació estable, es poden adquirir a la web www.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé. Com a novetat, la programació inclou dos tipus d’abonaments familiars: familiar a la carta! (3 espectacles del Cicle familiar) i familiar al complet! (abonament per a tots els espectacles del Cicle familiar). Els abonament també es poden adquirir a partir d’avui en el canals habituals.

ÚLTIMES NOTÍCIES