IniciGeneralEXITOSES LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER EL CBTORDERA I EL TORDERA RUGBI CLUB...

EXITOSES LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER EL CBTORDERA I EL TORDERA RUGBI CLUB

Foto 23 setembreDissabte i diumenge d’aquest passat cap de setmana, el pavelló poliesportiu municipal de l’avinguda dels països catalans i la pista exterior del costat, van acollir la VIII diada del bàsquet. Una activitat que no és torneig, ja que no hi ha cap campió ni es conten les victòries ni derrotes. Únicament són partits que serveixen en molts casos,  per la preparació dels equips amb l’inici de les seves lligues.  Ens ho explica el president del CBTordera Lluis Mota.

Mota val diada 1

L’entitat torderenca va participar-hi amb un total de 4 equips repartits en la categoria mini, pre-infantil, infantil i cadet. Des de el club és valora també positivament la seva participació. L’equip cadet masculí va guanyar tots els seus partits tot i que el menys important eren els resultats. Unes 2680 persones han trepitjat el pavelló per la diada entre jugadors, entrenadors, àrbitres i gent del públic. Mota ens anuncia que la propera activitat que organitzaran serà la presentació dels equips per el diumenge 5 d’octubre.

Mota val pres 2

Per altre banda, des de l’associació del rugbi la Tordera, en concret des de el Tordera Rugbi club, diumenge matí és va organitzar la primera festa del rugbi torderenc al parc de Can Serra. Manel Humet responsable de l’entitat ens explica quin era l’objectiu de la festa.

Humet val 1

Humet ens recorda horaris d’entrenaments per els interessats a la pràctica del rugbi. (Humet entrenaments 1)

La propera activitat que organitzaran serà una botifarrada “Volem un camp” al parc Prudenci Bertrana i trobades esportives.

ÚLTIMES NOTÍCIES