IniciGeneralJOAN CARLES GARCIA FA RÈPAS DE L’ ESTAT ACTUAL I FUTUR DE...

JOAN CARLES GARCIA FA RÈPAS DE L’ ESTAT ACTUAL I FUTUR DE TORDERA EN UNA CONFERÈNCIA A LA BIBLIOTECA.

D0831L’ alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va oferir ahir una conferència per parlar del present i futur del poble. Garcia va analitzar la situació actual del municipi, a més de reflexionar sobre els projectes i les oportunitats de futur. Durant l’ exposició va fer referència a la seva arribada a l’ alcaldia i la importància que té que ell estigui a la diputació, perquè ha representat aconseguir més diners per fer coses a Tordera. Joan Carles Garcia va destacar el gran teixit associatiu de Tordera com a diferencial respectes altres pobles del voltant. L’ alcalde va recordar que en plena crisi, l’arribada d’Inditex va representar la creació de 1200 llocs de treball a Tordera (quan en d’altres pobles al mateix temps se n’estaven destruint). Segons ell, això va provocar un “efecte crida”i moltes segones residències de les urbanitzacions es van convertir en primeres (gent que no tenia feina a l’àrea metropolitana on vivia i l’abandonava per venir a viure a la segona residència que tenien a Tordera per intentar beneficiar-se de l’arribada d’Inditex).

conferencia alcalde 1

Sobre on va Tordera en el futur, Joan Carles Garcia va fer referència a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (ARSAL) i a l’Smart City (ciutat intel·ligent) com a eina per reduir despeses i aconseguir més diners per a polítiques socials.

conferencia alcalde 2

La conferència va acabar amb un torn obert de preguntes, on els ciutadans van expressar els seus dubtes. Aquesta sessió s’ emmarca en la voluntat de l’ equip de govern d’ apostar per la transparència informativa i per la comunicació directa entre l’ ajuntament i la ciutadania.

ÚLTIMES NOTÍCIES