IniciNoticiesCulturaSÍLVIA FERNÀNDEZ GUANYA EL CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DEL CONTE...

SÍLVIA FERNÀNDEZ GUANYA EL CONCURS DEL CARTELL DE LA FIRA DEL CONTE 2014.

cartellfiraconteLa Regidoria de Promoció Econòmica ja està treballant en la segona edició de la Fira del Conte de Tordera que aquest any es celebrarà el dia 25 d’octubre a la Plaça de l’Església.  Novament la fira es planteja com un esdeveniment singular, dinàmic i de qualitat mitjançant el qual es vol afavorir la dinamització socioeconòmica, comercial i cultural al municipi.

La setmana passada es va a donar a conèixer el cartell que anunciarà el certamen d’aquest any. La guanyadora, de les cinc propostes que es van presentar, va ser la de la  il·lustradora torderenca Sílvia Fernàndez, que serà l’encarregada de fer les diferents adaptacions de la publicitat impresa sota els paràmetres del disseny guanyador.

La Fira del Conte vol contribuir a la sensibilització de la lectura del públic infantil i juvenil a través de l’àlbum il·lustrat com a eina educativa per al desenvolupament del lector i també vol posar a l’abast dels visitants una oferta lúdica que, en un mateix espai, doni a conèixer autors i il·lustradors.

En aquest marc de singularitat, qualitat i dinamisme es preveu habilitar un espai de trobada únic de llibreters i il·lustradors, i un espai d’animació des d’on es realitzaran gran part de les actuacions i espectacles paral·lels previstos. Per tal de fer possible el seu èxit i esponjar les activitats a tot el centre històric, es preveu l’organització d’activitats puntuals a la Plaça de les Cols. Escoltem el regidor de promoció econòmica, Jordi Camó.

fira conte

Totes les persones que vulguin participar com a expositor poden formalitzar la seva sol·licitud emplenant el model d’Instància, que us podeu descarregar a www.tordera.cat o a les oficines municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES