IniciNoticiesEntitatsRAFA DELGADO, CANDIDAT DEL PSC A TORDERA PER LES PROPERES ELECCIONS, AFIRMA...

RAFA DELGADO, CANDIDAT DEL PSC A TORDERA PER LES PROPERES ELECCIONS, AFIRMA QUE FARAN UN PROGRAMA ELECTORAL “DE TOTS” I “PER A TOTS”.

IMGP8640Com ja informàvem fa unes setmanes, Rafa Delgado serà el cap de llista del PSC de Tordera per les properes eleccions municipals. L’assemblea local del Partit Socialista de Catalunya a Tordera va escollir Rafa Delgado com a alcaldable de l’agrupació pels comicis del 2015. Fins el moment, Rafa Delgado formava part de l’executiva local de l’agrupació. Amb aquesta elecció, el PSC de Tordera vol iniciar una nova etapa, amb l’objectiu de millorar resultats en les properes eleccions municipals. Rafa Delgado ens ha avançat en què basarà la seva campanya. Assegura que presentaran un programa fet per “tots” i que “doni solucions a tots”.

delgado psc 1

Rafa Delgado ha dit que, si fos alcalde de Tordera, retallaria la despesa pública i reduiria el sou dels polítics locals per disminuir el deute del municipi.

delgado psc 2

Rafa Delgado agafa el relleu de Josep Romaguera, que havia encapçalat la llista socialista en els comicis de 2007 i 2011. Les properes eleccions municipals es celebraran al mes de maig de l’any vinent.