IniciNoticiesRegidoriesRECTA FINAL DE LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA DE LA...

RECTA FINAL DE LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA.

2014-06-12 13.06.25Les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia es troben ja a la recta final. Fa uns dies que es va enllestir el canvi de paviment i ara només falta acabar d’adequar la zona infantil, on ja s’hi poden veure els peculiars gronxadors dedicats al conte d’en Patufet. La regidora de Territori, Rosa Salarichs destaca l’actuació a la plaça.

obres placa 1

Pel que fa als aparcaments, aquesta va ser la primera millora que va quedar enllestida. Al eliminar les places d’aparcament de la Plaça de la Concòrdia, mantenint només les del solar de Can Nassos, se’n van crear més al Pàrquing Centre Vila i a la zona del costat del riu. I la setmana passada, també es va canviar tot el terra de darrere l’església, així com el seu accés des del carrer Puigvert. L’Ajuntament va anunciar aquesta última actuació el mes passat, la qual ha estat possible per una rebaixa en el preu de les obres de la Plaça de la Concòrdia que es va treure inicialment a concurs. En conjunt, l’objectiu d’aquestes obres és reactivar el casc antic de Tordera, i un dels aspectes important són els accessos, tal i com explica la regidora Rosa Salarichs.

obres placa 2

Recordem que les obres de millora dels aparcaments i de la Plaça de la Concòrdia s’inclouen al projecte de dinamització econòmica i regeneració urbana del nucli històric de Tordera, que està finançat per el fons europeu FEDER i el programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES