IniciNoticiesPolíticaLES OBRES DE L’AUTOPISTA ENTRE TORDERA I LLORET COMENÇARAN EL 2015 I...

LES OBRES DE L’AUTOPISTA ENTRE TORDERA I LLORET COMENÇARAN EL 2015 I ES MANTÉ LA IDEA D’INAUGURAR EL TRAM EL 2016.

02448El projecte per prolongar la C-32 -l’autopista de la costa- entre Tordera i Lloret de Mar estarà redactat i es presentarà als alcaldes de la Costa Brava sud i a la premsa la tardor que ve. Segons han explicat fonts del Departament de Territori i Sostenibilitat, la redacció s’ha endarrerit una mica perquè s’hi han introduït “modificacions tècniques”. Pel que fa a les obres, es calcula que començaran a principi del 2015, uns mesos més tard del que s’havia previst inicialment, però es manté la idea d’acabar-les i inaugurar-les el 2016.

Fa anys que es reclama que aquesta autopista, que s’acaba a Tordera, es prolongui vuit quilòmetres, fins a Lloret de Mar. Finalment s’ha arribat a un acord amb Abertis per una inversió que, segons el conseller Santi Vila, tindrà el seu rendiment.

santi vila 1

Respecte el desdoblament de la N-II, el conseller assegura que s’està buscant una solució de finançament que el faci sostenible.

santi vila 2

La prolongació de l’autopista de la costa permetrà més fluïdesa de trànsit a la zona. Fins ara, la via acaba a Tordera, on connecta amb la carretera de Blanes. Per arribar a Lloret, s’ha d’anar a Blanes i creuar tot el municipi per la GI-682, fet que provoca importants retencions alguns dies d’estiu.