IniciNoticiesRegidoriesTORDERA IMPULSA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN...

TORDERA IMPULSA UNA NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN “ELS SERVEIS SOCIALS MÉS A PROP”.

IMG-20140611-WA0001La Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsa una nova edició del programa d’atenció a la gent gran “Els serveis socials més a prop”.

Aquest projecte té per objectiu visitar totes les persones majors de 80 anys de Tordera, que no són usuàries dels Serveis Socials, per donar-los informació sobre els serveis que s’ofereixen i que poden ser del seu interès. Així ho apuntava la coordinadora de Serveis Socials, Mar Julià.

mes a prop 1

El programa “Els serveis socials més a prop” visitarà un total de 398 persones. Aquesta xifra inclou les persones que ja van ser visitades anteriorment i amb les quals es vol  mantenir el contacte per garantir-ne l’atenció. Mar Julià assegura que també es visitaran les persones que no es van localitzar durant l’anterior edició del projecte i totes les persones que aquest any han complert els 80 anys.

mes a prop 2

A més, a banda de donar a conèixer els serveis dels quals poden disposar, les visites també serveixen per detectar situacions de risc i per derivar casos a d’altres organismes competents en cas de necessitat.

mes a prop 3

La presentació pública del projecte es va fer ahir a l’esplai amb la presència de la mateixa coordinadora, el regidor d’atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES