IniciNoticiesCulturaLA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA S’OMPLE DE VISITANTS I CULTURA DURANT LA 2a...

LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA S’OMPLE DE VISITANTS I CULTURA DURANT LA 2a FIRA DE SANT JORDI, PROMOGUDA PER L’ENTITAT EL CRIT/LA PEIXERA.

IMGP8182Èxit en tots els sentits. Així qualificaven ahir organitzadors, participants i visitants la segona fira de Sant Jordi celebrada a la Plaça de l’església. Des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre, la plaça va acollir diverses parades de llibres, roses i artesania. A més, es va amenitzar la Diada amb diverses activitats culturals, com ara contes, tallers, poemes musicats, teatre, sardanes, geganters o castellers. El president d’El Crit-La peixera, Jordi Ciurana, feia una valoració molt positiva de la fira.

balanc fira sant jordi

Per la seva banda, el regidor de cultura Josep Llorens es mostrava content amb el resultat de la fira.

balanc fira sant jordi josep llorens

Durant la tarda es va llegir un manifest de Sant Jordi, escrit pel dramaturg torderenc, Roger Simeon, on sutbratllava l’importància de la diada en la cultura catalana. Jordi Ciurana va ser l’encarregat de fer la lectura.

manifest sant jordi

El regidor de Cultura, Josep Llorens destacava la singularitat del Sant Jordi 2014, davant el procés sobiranista que viu Catalunya.

llorens st jordi proces

La Fira de Sant Jordi era una iniciativa promoguda per l’entitat Crit/La Peixera i que rebia el suport de l’Ajuntament de Tordera.