IniciNoticiesEntitatsEL SHOW DELS ESPORTS DE RÀDIO TORDERA ARRIBA AQUEST DIUMENGE ALS 500...

EL SHOW DELS ESPORTS DE RÀDIO TORDERA ARRIBA AQUEST DIUMENGE ALS 500 PROGRAMES.

showesportsEl programa esportiu de Ràdio Tordera “El Show dels esports” arriba aquest diumenge als 500 programes. Per commemorar l’efemèride, diumenge de 7 a 9 del vespre, a banda de repassar els millors moments d’aquests 500 programes, fer tertúlia i repassar els resultats esportius, el programa comptarà amb la col·laboració via telefònica amb Carles Fité tertulià del Chiringuito TV antic Punto Pelota.

L’edició 500 del Show dels esports sortejarà amb els oients diversos obsequis facilitats per les entitats esportives torderenques i pel patrocinador del programa Cal Nano. A banda, dels 107.1 fm, es podrà seguir l’edició 500 del programa via xarxes socials a facebook i també a twitter. Els membres del Show dels esports també fan una crida per que la gent vingui a veure el programa en directe des de els estudis centrals.  Joan Martin Cap d’esports de Ràdio Tordera i director del programa valora els 500 programes.

Tall de veu Joan Martin 500 programes

El programa “El Show dels esports” porta vuit temporades en antena, consolidant la prèvia esportiva local del cap de setmana els divendres, i el repàs dels resultats i la tertúlia dels diumenges tarda-nit. Els membres del programa agraeixen a les entitats esportives del poble, la seva col·laboració , confiança i suport. El programa esportiu de Ràdio Tordera, afronta el futur amb l’objectiu de continuar sent una referencia dels esports locals i per els amants torderencs de l’esport.

ÚLTIMES NOTÍCIES