IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

baroncarlosLa Regidoria de Cultura va lliurar ahir a la sala d’actes de la biblioteca els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Marta Lozano, pel treball “La fada torderenca del bosc”.

El segon guardonat va ser el conte “El bolet i la rateta”, de Nerea Acemel . També es va atorgar un accèssit a Mariana Melgar per “La nena que volia ser princesa”. En poesia es va premiar en primer lloc a Anna Giralt  per “El gat i el gos”, en segon lloc a Alejandro Muñoz  per “El gat amb botes” i finalment un accèssit a Marta Baca per “Som 26”.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Jana Maresma pel treball “No tinguis por de la foscor” i en segon lloc a Dèlia Domínguez  per “La baralla matemàtica”. i finalment un accèssit a Estel·la Fernández per “La fantasia d’en Pep”

En poesia es va premiar els poemes de Pol Colomer amb “Tordera, de festa”, i el segon lloc de Clara Abert  pel treball “El meu món”. El regidor de Cultura, Josep Llorens recorda que, com cada any, els treballs guanyadors d’aquesta edició dels premis Sant Jordi es presentaran a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

llorens balanc st jordi

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Guerau Inchausti, en la categoria de 6 a 10 la guanyadora va ser Jana Maresme, en la categoria  d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Marina Leiva, la categoria de 15 a 17 va guardonar Alba Duran. Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la sala d’ exposicions del teatre clavé.