IniciNoticiesPolíticaELS POLÍTICS CATALANS APROFITEN LA FIRA MERCAT DEL RAM PER FER CAMPANYA...

ELS POLÍTICS CATALANS APROFITEN LA FIRA MERCAT DEL RAM PER FER CAMPANYA PER LES ELECCIONS AL PARLAMENT DEL 25 DE MAIG.

IMG-20140414-WA0003Les agrupacions polítiques locals han aprofitat la celebració de la fira mercat del ram, per començar la campanya a les eleccions al parlament europeu. Durant els tres dies de fira, noms rellevants de la política catalana han visitat la mostra i han aprofitat per llençar els primers missatges de cara els comicis europeus.

Dissabte al matí, va visitar la fira el candidat  de CiU, Ramon Tremosa, que assegurava que cal avançar en la construcció europea. En aquest sentit, apuntava diverses decisions del parlament europeu, que afavoreixen el dia a dia de la ciutadania.

tremosa

El diputat al congrés pel PSC, Joan Rangel, també va traslladar en la seva visita a la fira l’optimisme de l’esquerra europea per un futur engrescador.

joan rangel

Del PSC també van visitar la fira la diputada al parlament, Alicia Romero, el diputat a la diputació, Josep Jo i el president de la federació catalana de municipis i alcalde de Pineda, Xavier Amor.

Diumenge el diputat al parlament per ERC i alcalde de Moià, Dionís Guiteras, va explicar a Tordera els eixos bàsics dels programa electoral i l’importància del procés català a europa.

dionis guiteras

Dissabte, també va visitar la fira el candidat gironí d’ERC a les europees i ex-director de la fira, Bernat Costas.

Diumenge al matí,  la fira va comptar amb la visita del candidat d’iniciativa-verds a les europees Ernest Urtasun, qui va assegurar que volen unes polítiques econòmiques diferents a les actuals.

ernest urtasun

El diputat al parlament dels ecosocialistes, el maresmenc Salvador Milà també va passejar una estona per la fira torderenca. Tots els representants polítics van ser entrevistats a l’estand de Ràdio Tordera a la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES